Izjava o zasebnosti

Ta spletna stran, kot večina drugih, uporablja platforme za zbiranje podatkov, da bi vam omogočila boljšo uporabniško izkušnjo, kot je prilagajanje vsebine ter za namen trženjskih dejavnosti.

Z uporabo, obiskom in pregledovanjem teh spletnih strani sprejmete in soglašate s storitvami, opisanimi v nadaljevanju.
Vsi zbrani podatki se shranijo na varnem, kjer do njih lahko dostopa samo del uslužbencev, ki so potrebni za opravljanje poslovne dejavnosti in jih ne prodajamo tretjim strankam.

Podatki, zbrani prek platform, kot sta Google Analytics ali Google AdWords, so anonimni, kar pomeni, da osebnih podatkov ne združujemo z drugimi parametri (npr. vašega imena in priimka s podatki, ki se nanašajo na uporabo naših storitev). V primeru, da vaše nastavitve ne dovoljujejo zbiranja določenih podatkov, teh podatkov ne bomo zbrali in shranili (npr. blokiranje piškotkov). V primeru, da ste izbrali to možnost, vam ne moremo zagotoviti optimalne uporabniške izkušnje.
Pridržujemo si pravico slediti vaši interakciji z nami in do zbiranja podatkov, ki se nanašajo na vas in vašo uporabo naše storitve, vključno z vašo dejavnostjo na spletu, korespondenco, vaše naprave in podatke o programski opremi (npr. operacijski sistem ali spletni brskalnik).

Podatki, ki jih zbiramo so:
– Ime in priimek, e-naslov in/ali telefonska številka – podatke lahko uporabimo samo v primeru, da jih navedete sami (npr. v kontaktnem obrazcu ali v e-pismu)
– Piškotki/ oznake slikovnih pik – avtomatično zbiramo splošne podatke, kot so čas, preživet na strani, lokacija uporabnika, vrsta naprave. Piškotke in oznake slikovnih pik zbiramo s pomočjo Google Analytics, Google AdWord in/ali platforme Facebook.

Podatke, ki jih zbiramo, uporabimo za:
– Notranje generiranje poročila – uporabniška izkušnja nam je pomembna in zato se ves čas trudimo izboljšati naše storitve.
– Za prilagajanje vsebine – iskanje informacij o lokaciji ali konfiguraciji, da bi prilagodili jezik in/ali dostopno vsebino.
– Trženjske dejavnosti – zbrane podatke uporabimo za oglaševanje prek platform/ oglaševalskih kanalov, kot so glasila, Google AdWords, ponovno trženje Google AdWords, Facebook in ponovno trženje Facebook.

V primeru, da želite, da se vaši podatki izločijo iz Googlove ali Facebookove oglaševalske mreže, vas prosimo, da obiščete svoj uporabniški profil na omenjenih platformah in spremenite svoje nastavitve, ki se nanašajo na oglaševanje, oglaševalske dejavnosti in deljenje lastnih podatkov.
V primeru, da imate kakšno vprašanje, ali želite, da vaše podatke izločimo iz naših baz (če bo to mogoče), nam pišite na e-naslov: info@pickbox.tv

Hvala da uporabljate naše storitve.